Busje huren in Amsterdam?

Type Busje
Bestelbus

v.a. €45 per dag
Amsterdam
0 km
Bekijk aanbieding
Bestelbus

v.a. €40 per dag
Amsterdam
0 km
Bekijk aanbieding
Bestelbus

v.a. €35 per dag
Studentverhuisservice
Amsterdam
0 km
Bekijk aanbieding
Bestelbus

v.a. €50 per dag
BusterRent
Amsterdam
0 km
Bekijk aanbieding
Rolstoelbus

v.a. €172 per dag
Diks Autoverhuur
Amsterdam
0 km
Bekijk aanbieding
Bestelbus

v.a. €58 per dag
Diks Autoverhuur
Amsterdam
0 km
Bekijk aanbieding
Bestelbus

v.a. €29 per dag
Bo-rent
Amsterdam
0 km
Bekijk aanbieding
Bestelbus

v.a. €40 per dag
Kapper Bakker Autoverhuur
Amsterdam
0 km
Bekijk aanbieding
Bestelbus

v.a. €40 per dag
MCR Autoverhuur
Amsterdam
0 km
Bekijk aanbieding
Bestelbus

v.a. €36 per dag
Bert Jonk Autoverhuur
Amsterdam
0 km
Bekijk aanbieding
Bestelbus

v.a. €29 per dag
Autoverhuur Hertz
Amsterdam
0 km
Bekijk aanbieding
Rolstoelbus

v.a. €172 per dag
Diks Autoverhuur
Amstelveen
8 km
Bekijk aanbieding
Rolstoelbus

v.a. €157.3 per dag
Bert Jonk Autoverhuur
Zaandam
8 km
Bekijk aanbieding

Busje huren Amsterdam?

Wanneer u wilt verhuizen of zware spullen moet transporteren in Amsterdam, is een busje huren in Amsterdam een uitstekende optie. Als je verhuist vanaf Amsterdam naar een andere plaats, dan vervoer je vaak veel spullen naar het nieuwe huis. Verhuizingen met het openbaar vervoer in Amsterdam kunnen op die manier erg ongemakkelijk en tijdrovend worden. Het huren van een bestelbus in Amsterdam kan echter ook veel voordeliger zijn in sommige gevallen.

Het is goed om te weten dat je verschillende soorten busjes in Amsterdam kunt huren. Bovendien is het ook slim om rekening te houden met de afmetingen indien er grote spullen worden vervoerd. Om je te helpen, hebben we een aantal belangrijke punten voor u hieronder verzameld.

De voordelen van een bestelbus huren in Amsterdam

Er zijn vrij veel voordelen van het huren van een busje. Zo kan je de bestelbus gebruiken voor verhuizingen, het vervoeren van meubels, industrieel materiaal en andere spullen. Het enige dat u nodig heeft is een bestuurder en de juiste papieren. Vaak kunt u op elk moment van de dag huren, blijft u flexibel en kunt u meer spullen vervoeren dan met een personenauto.

Afmetingen van een busje in Amsterdam

Wanneer u gaat verhuizen in Amsterdam, is het belangrijk om rekening te houden met de afmetingen van de bestelbus. De meeste busjes die je kunt huren zijn namelijk 2.5 tot 2.8 meter diep en 3.5 tot 4.3 meter breed in laadruimte. De standaard bestelbus in Amsterdam weegt rond de 1 ton.

Vertrouwde verhuurbedrijven in Amsterdam

Er zijn verschillende bedrijven in Amsterdam waar je een busje kunt huren. Deze zijn gevestigd in Amsterdam en hebben veel aanbod van bestelbussen beschikbaar.

Wat voor rijbewijs heb ik nodig voor het huren van een busje?

Voor het huren van een busje in Amsterdam hebt u een rijbewijs B nodig.   

Wat zijn de alternatieven voor busje bij het verhuizen van spullen?

Er zijn verschillende alternatieven voor het huren van een busje in Amsterdam. Een aanhanger huren is een goede optie, maar als u meer spullen moet vervoeren, is het bijna onmogelijk om deze te vervoeren met een klassieke aanhanger. Een vrachtwagen huren is ook een goede optie voor het vervoeren van meubels en andere grote spullen, maar dit is duurder en neemt veel meer ruimte in beslag. Ook heb je voor het huren van een vrachtwagen een rijbewijs C nodig.  Daarnaast is het ook moeilijk om een vrachtwagen te vervoeren door smalle straten. Een auto met een carport is vaak goed genoeg als er grote spullen worden vervoerd, aangezien u deze flexibel kunt kiezen. Zijn dit geen aantrekkelijke opties, kunt u wellicht beter een bestelbus huren in Amsterdam.

Het huren van een busje in Amsterdam?

Als u gaat verhuizen in Amsterdam, kunt u het busje huren via één van onze partnerverhuurbedrijven. U kunt deze bussen in Amsterdam huren voor goede prijzen. Uiteraard zijn er verschillende opties beschikbaar. U kunt een bestelbus huren voor een dag, een weekend of langer. Deze aanbieders kunt u eenvoudig via Rentsy.nl vinden.

Mogelijkheden bij het huren van een busje in Amsterdam

Het huren van een busje bij Amsterdam is erg gemakkelijk. U kunt de bestelbus voor lage prijzen huren en langdurige periodes zijn ook mogelijk, dit kan uiteraard afhankelijk van de beschikbaarheid zijn. En deze bestelbussen zijn allemaal bijzonder comfortabel. U kunt kiezen uit een aantal merken als Volkswagen, Iveco, Renault en Fiat.

Busje in Amsterdam kilometervrij huren?

Als u besluit dat u een busje huren in Amsterdam, dan kunt u ook van de mogelijkheid gebruik maken dit te doen met een zogeheten kilometervrije bestelbus. Dit kan voordelig zijn wanneer je het busje wilt huren voor verre afstanden. Of als je heel lang met het busje door Amsterdam wilt rijden. Deze busjes zijn namelijk goed onderhouden en u kunt zelf de afstanden aflezen die je aan het rijden bent. Wil je een verhuisbus huren die kilometervrij is, hebben wij een aantal partners voor u.

Borg bij huren van een busje in Amsterdam

Bij het huren van een bestelbusje komt het vrijwel altijd voor dat u een borgsom moet betalen. Hoeveel de borg is kan per aanbieder verschillen. Hoeveel u betaalt voor het huren is afhankelijk van het gewenste busje, maar komt in de meeste gevallen tussen de €100 en €500 uit. Het bedrag dat u moet betalen voor het huren van een bestelbus is zeker niet hoog, maar het kan wel onaangenaam zijn als de bestelbus beschadigd terug wordt gebracht. Aan het einde van de huurperiode krijg je de borg terug.

Wat is de minimale leeftijd voor het huren van een bestelbus?

Het is mogelijk om een bestelbus te huren in Amsterdam vanaf 18 jaar. Een huurder van 18 jaar is volledig verzekerd met zijn eigen rijbewijs.

Waar kan ik de bestelbus ophalen en terugbrengen?

De sleutels worden geleverd door onze servicepartners in Amsterdam. De huurder kan de sleutels afgeven op het afgesproken tijdstip bij het huuradres. De bestelauto moet teruggebracht worden naar het locatiepunt dat is aangegeven in het boekingsbevestiging en dit gedurende dezelfde dag tot 24 uur.

Mag ik met een gehuurde bestelbus naar het buitenland rijden?

Als u de bestelbus in Nederland wilt huren, dan kan het zijn dat u deze niet mag gebruiken buiten Nederland. Deze restricties kunnen verschillend zijn per verhuurbedrijf, dus vraag aan de verhuurder wat de mogelijkheden zijn. In de meeste gevallen kunt u alleen de bus huren om deze in Nederland gebruiken.

Heb ik een creditcard nodig voor het huren van een bestelbus?

Het huren van een bestelbus vereist vaak een creditcard. Echter, zijn er tegenwoordig veel verhuurbedrijven die voor huren geen creditcard vragen. Bij sommige verhuurbedrijven mag je voor het huren zelfs betalen met contant. Vraag aan de verhuurder wanneer je een bestelbus wil huren of je creditcard nodig hebt.

Wat is de gemiddele brandstofgebruik bij het huren van een busje?

Als dit de eerste keer is dat u een busje gaat huren, dan is het mogelijk dat u de vraag stelt hoeveel brandstof er gebruikt wordt. Deze kan verschillen per makelij en model. Zo verbruikt een bestelbus van Volkswagen ongeveer 4,2 liter op 100 kilometer. Dat is ongeveer 8 euro per 100 kilometer.