Busje huren in Amsterdam?

Vraag offertes aan voor een busje Vertel ons wat je nodig hebt, en wij vinden de beste verhuurbedrijven in jouw buurt.
tot
Vul je gegevens in Vul je gegevens in zodat we contact met je kunnen opnemen
Zelf verhuurbedrijven vergelijken? Vergelijk zelf het aanbod van verhuurbedrijven
Type Busje

Bus huren Amsterdam?

Staat er een verhuizing op de planning of ga je zware spullen transporteren in Amsterdam, dan heeft u waarschijnlijk een verhuisbus nodig. Als je verhuist vanaf Amsterdam naar een andere plaats, dan heb je waarschijnlijk veel spullen en kan dat niet zomaar met een personen auto vervoerd worden.

Een verhuiswagen huren is vaak te groot en misschien wel overbodig. Verhuizingen met het openbaar vervoer in Amsterdam kunnen op die manier erg ongemakkelijk en tijdrovend worden. Een bestelbus huren kan om die reden ook wel een passend vervoer middel zij en ook voordeliger in sommige gevallen.

Het is goed om te weten dat je verschillende soorten busjes in Amsterdam kunt huren. Bovendien is het ook slim om rekening te houden met de afmetingen indien er grote spullen worden vervoerd. Heb je een busje nodig? Dan heeft Rentsy.nl een ruime aanbod, verder in dit artikel hebben we een aantal belangrijke punten voor u hieronder verzameld.

En mocht je een bus toch te groot zijn en heb je geen auto? Dan kun je hier ook voor een scherpe prijs een auto huren.

De voordelen van een busje huren in Amsterdam

Er zijn vrij veel voordelen voor een busje huren in Amsterdam. Zo kan je de bestelbus gebruiken voor verhuizingen, het vervoeren van meubels, industrieel materiaal en andere spullen. Het enige dat u nodig heeft is een bestuurder en de juiste papieren. Vaak kunt u op elk moment van de dag huren, blijft u flexibel en kunt u meer spullen vervoeren dan met een personenauto.

Afmetingen van een busje in Amsterdam

Wanneer u gaat verhuizen in Amsterdam, is het belangrijk om rekening te houden met de afmetingen van de bestelbus. De meeste busjes die je kunt huren zijn namelijk 2.5 tot 2.8 meter diep en 3.5 tot 4.3 meter breed in laadruimte. De standaard bestelbus in Amsterdam weegt rond de 1 ton. Heb je zware spullen te vervoeren, denk dan aan je rug en huur er een steekwagen voor een kleine prijs bij.

Vertrouwde verhuurbedrijven in Amsterdam

Er zijn verschillende bedrijven in Amsterdam waar je een busje kunt huren. Deze zijn gevestigd in Amsterdam en hebben veel aanbod van bestelbussen beschikbaar. De meeste zijn zeven dagen per week open en hebben een reservering systeem. De ophaallocatie, openingstijden, adres en het telefoonnummer kun je op de website zelf vinden. Via deze pagina kom je uit op de beste deal. Neem telefonisch contact op om te vragen of er busjes beschikbaar zijn.

Wat voor rijbewijs heb ik nodig voor het huren van een busje?

Voor het huren van een busje in Amsterdam hebt u een rijbewijs B nodig. Let wel dat het totaalgewicht maximaal 3500 kg mag zijn. Boven dit gewicht moet u een vrachtwagenrijbewijs in bezit hebben. Een verhuisbus huren kan meestal pas als je 21 jaar of ouder bent en al minstens een jaar rijervaring hebt. Het kan ook zijn dat je meerdere personen wilt laten besturen. Deze situatie kan voorkomen wanneer je een grote verhuizing gaat doen. Je kunt informeren of dat mogelijk is. Sommige autoverhuurlocaties dekken de verzekering niet wanneer de naam van de huurder niet overeenkomt met het contract dat getekend is.

Wat zijn de alternatieven voor een bestelbus huren bij het verhuizen van spullen?

Er zijn verschillende alternatieven voor het huren van een busje in Amsterdam. Een bakwagen huren of aanhanger is een goede optie, maar als u meer spullen moet vervoeren, is het bijna onmogelijk om deze te vervoeren met een klassieke aanhanger. Een vrachtwagen huren is ook een goede optie voor het vervoeren van meubels en andere grote spullen, en heeft meestal een laadklep. Maar dit is duurder en neemt veel meer ruimte in beslag.

Ook heb je voor het huren van verhuiswagens een rijbewijs C nodig. Daarnaast is het ook moeilijk om een vrachtwagen te vervoeren door smalle straten. Een auto met een carport is vaak goed genoeg als er grote spullen worden vervoerd, aangezien u deze flexibel kunt kiezen. Zijn dit geen aantrekkelijke opties, kunt u wellicht beter een bestelbus huren in Amsterdam.

We praten hier over een bus voor spullen, maar wat als u met een groep vrienden naar een festival of een weekendje weg gaat? Dan bestaat er natuurlijk ook de mogelijkheid om een personenbus te huren.

Een verhuiswagen huren in Amsterdam?

Als u gaat verhuizen in Amsterdam, kunt u het busje huren via één van onze partner verhuurbedrijven. U kunt deze bussen in Amsterdam huren voor goede prijzen. Uiteraard zijn er verschillende opties beschikbaar. U kunt een bestelbus huren voor een dag, een weekend of langer. Deze aanbieders kunt u eenvoudig via Rentsy.nl vinden.

Busje huren Amsterdam, wat zijn de mogelijkheden?

Het huren van een busje bij Amsterdam is erg gemakkelijk. U kunt de bestelbus voor een scherpe prijs huren en als je het busje voor een langere periode nodig hebt dan is ook mogelijk, dit kan uiteraard afhankelijk van de beschikbaarheid zijn. En deze bestelbussen zijn allemaal bijzonder comfortabel. U kunt kiezen uit een aantal merken als Volkswagen, Iveco, Renault en Fiat.

Busje in Amsterdam kilometervrij huren?

Als u besluit dat u een busje huren in Amsterdam, dan kunt u ook van de mogelijkheid gebruik maken dit te doen met een zogeheten kilometervrije bestelbus. Dit kan voordelig zijn wanneer je het busje wilt huren voor verre afstanden. Of als je heel lang met het busje door Amsterdam wilt rijden. Deze busjes zijn namelijk goed onderhouden en u kunt zelf de afstanden aflezen die je aan het rijden bent. Wil je een verhuisbus huren die kilometervrij is, hebben wij een aantal partners voor u.

Borg bij huren van een busje in Amsterdam

Bij het huren van een bestelbusje komt het vrijwel altijd voor dat u een borgsom moet betalen. Hoeveel de borg is kan per aanbieder verschillen. Hoeveel u betaalt voor het huren is afhankelijk van het gewenste busje, maar komt in de meeste gevallen tussen de €100 en €500 uit. Het bedrag dat u moet betalen voor het huren van een bestelbus is zeker niet hoog, maar het kan wel onaangenaam zijn als de bestelbus beschadigd terug wordt gebracht. Aan het einde van de huurperiode krijg je de borg terug.

Wat is de minimale leeftijd voor het huren van een bestelbus?

Het is mogelijk om een bestelbus te huren in Amsterdam vanaf 18 jaar. Een huurder van 18 jaar is volledig verzekerd met zijn eigen rijbewijs.

Waar kan ik de bestelbus ophalen en terugbrengen?

De sleutels worden geleverd door onze servicepartners in Amsterdam. De huurder kan de sleutels afgeven op het afgesproken tijdstip bij het huuradres. De bestelauto moet teruggebracht worden naar het locatiepunt dat is aangegeven in het boekingsbevestiging en dit gedurende dezelfde dag tot 24 uur.

Mag ik met een gehuurde bestelbus naar het buitenland rijden?

Als u de bestelbus in Nederland wilt huren, dan kan het zijn dat u deze niet mag gebruiken buiten Nederland. Deze restricties kunnen verschillend zijn per verhuurbedrijf, dus vraag aan de verhuurder wat de mogelijkheden zijn. In de meeste gevallen kunt u alleen de bus huren om deze in Nederland gebruiken. Er bestaan wel verhuurbedrijven waar je in Nederland kunt huren en bij een andere vestiging in het buitenland in kunt leveren.

Heb ik een creditcard nodig voor het huren van een bestelbus?

Het huren van een bestelbus vereist vaak een creditcard. Echter, zijn er tegenwoordig veel verhuurbedrijven die voor huren geen creditcard vragen. Bij sommige verhuurbedrijven mag je voor het huren zelfs betalen met contant. Vraag aan de verhuurder wanneer je een bestelbus wil huren of je creditcard nodig hebt.

Wat is de gemiddele brandstofgebruik bij het huren van een busje?

Als dit de eerste keer is dat u een busje gaat huren, dan is het mogelijk dat u de vraag stelt hoeveel brandstof er gebruikt wordt. Deze kan verschillen per makelij en model. Zo verbruikt een bestelbus van Volkswagen ongeveer 4,2 liter op 100 kilometer. Dat is ongeveer 8 euro per 100 kilometer.