Busje huren in Amersfoort?

Type Busje
Rolstoelbus

B&S rolstoelauto's
Amersfoort
0 km
Bekijk aanbieding
Bestelbus

v.a. €39 per dag
Van Dusschoten & Van Ginkel
Zeist
13 km
Bekijk aanbieding
Bestelbus

v.a. €39 per dag
Autoverhuur Van der Sluijs
Zeist
13 km
Bekijk aanbieding
Rolstoelbus

v.a. €152 per dag
Kuperus Autoverhuur
Hilversum
16 km
Bekijk aanbieding
Bestelbus

v.a. €42 per dag
AvaRent
Utrecht
20 km
Bekijk aanbieding
Bestelbus

v.a. €39 per dag
Adrem Utrecht
Utrecht
20 km
Bekijk aanbieding
Bestelbus

v.a. €79 per dag
Busje huren Utrecht
Utrecht
20 km
Bekijk aanbieding
Bestelbus

v.a. €69 per dag
PQ rent
Utrecht
20 km
Bekijk aanbieding
Bestelbus

v.a. €69 per dag
GoRoadtrip
Utrecht
20 km
Bekijk aanbieding
Bestelbus

v.a. €55 per dag
Largo Rent A. Car
Utrecht
20 km
Bekijk aanbieding
Bestelbus

v.a. €53 per dag
Muntstad Autoverhuur
Utrecht
20 km
Bekijk aanbieding
Bestelbus

v.a. €36 per dag
AutoRent Vitesse
Utrecht
20 km
Bekijk aanbieding
Bestelbus

v.a. €47 per dag
KAV Autoverhuur
Utrecht
20 km
Bekijk aanbieding
Bestelbus

v.a. €65 per dag
Vakgarage Autoweerd
Utrecht
20 km
Bekijk aanbieding
Bestelbus

BusterRent
Bussum
20 km
Bekijk aanbieding
Bestelbus

v.a. €55 per dag
ProRent Autoverhuur
Houten
21 km
Bekijk aanbieding

Busje huren Amersfoort?

Heeft u iets zwaars te vervoeren en is een auto te klein? Huur een busje in Amersfoort. Rentsy zoekt mee naar de beste verhuurbedrijven in uw omgeving. Rentsy helpt mee bij het zoeken naar de beste verhuurbedrijven in Amersfoort. Het huren van een busje gaat via een verhuurbedrijf zodat u goed verzekerd bent.

Heeft u zware goederen te vervoeren? Een busje huren in Amersfoort

Je kunt een busje huren bijvoorbeeld voor verhuizing, vervoer van meubels, industriƫle uitrusting en andere voorwerpen. Alles wat je nodig hebt is een rijbewijs en de juiste papieren. Er zijn veel bedrijven die busjes verhuren, en je kunt er meestal op elk moment een huren. En je kunt meer vervoeren dan een auto.

Afmetingen van een busje in Amersfoort

Als je in Amersfoort gaat verhuizen, houd dan rekening met de hoogte en breedte van de bestelbus. De meeste busjes die je kunt huren zijn namelijk 2.5 tot 2.8 meter diep en 3.5 tot 4.3 meter breed in laadruimte. De standaard bestelbus in Amersfoort weegt rond de 1 ton.

Vertrouwde verhuurbedrijven in Amersfoort

Er zijn verschillende bedrijven in Amersfoort waar je een busje kunt huren. Deze zijn gevestigd in Amersfoort en hebben veel aanbod van bestelbussen beschikbaar.

Wie is bevoegd om een busje te besturen?

Om een busje te besturen heeft u minimaal rijbewijs B nodig. Voor voertuigen met een capaciteit hoger dan 3500 kg heeft u rijbewijs D nodig.

Hoelang mag ik het busje in bezit hebben?

U kunt zelf bepalen wanneer u het busje wilt retourneren in overleg met de verhuurder. Op de website van onze aanbieders in Amersfoort kunt u meer informatie vinden.

Wat voor rijbewijs heb ik nodig voor het huren van een busje?

Om in Amersfoort een busje te kunnen huren, moet je een rijbewijs B hebben.

Wat zijn de alternatieven voor een busje?

Er zijn verschillende alternatieven voor het huren van een busje in Amersfoort. Een aanhanger huren is een goede optie, maar als u meer spullen moet vervoeren, is het bijna onmogelijk om deze te vervoeren met een klassieke aanhanger. Een vrachtwagen huren is ook een goede optie voor het vervoeren van meubels en andere grote spullen, maar dit is duurder en neemt veel meer ruimte in beslag. Bovendien heb je ook een rijbewijs C nodig om een vrachtwagen te huren. Niet alleen dat, maar vooral in smalle straten is het moeilijk om met een vrachtwagen te rijden. Een auto huren met laadruimte is vaak goed genoeg als er kleine spullen worden vervoerd. Als dit geen aantrekkelijke opties zijn, kun je misschien beter een busje huren in Amersfoort.

Het huren van een busje in Amersfoort

Als je gaat verhuizen in Amersfoort, kun je een geschikte busje huren via een van onze partner verhuurbedrijven. Je kunt in Amersfoort voor goede prijzen een busje huren via onze partners. Natuurlijk zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt een bestelbus huren voor een dag, een weekend of langer. Je kunt deze aanbieders gemakkelijk vinden op Rentsy.nl.

Mogelijkheden bij het huren van een busje in Amersfoort

Een busje huren in Amersfoort is heel gemakkelijk. Een bestelbus is te huur tegen lage prijzen en ook lange periodes zijn mogelijk. Deze bestelbussen zijn erg comfortabel. Er zijn veel merken om uit te kiezen, zoals Volkswagen, Iveco, Renault en Fiat.

Busje in Amersfoort kilometervrij huren?

Als je besloten hebt een busje te huren in Amersfoort, in dat geval kun je ook gebruik maken van een zogenaamde kilometervrije bestelbus. Als je lange afstanden moet afleggen, kan het huren van een kilometervrije busje handig zijn. Of als je heel lang met het busje door Amersfoort wilt rijden. Deze busjes zijn goed onderhouden en je kunt de afstanden aflezen die je rijdt. Wil je een verhuisbus huren die kilometervrij is? We hebben enkele partners voor je.

Borg bij huren van een busje in Amersfoort

Wil je een busje huren, dan moet je gewoonlijk een borgsom betalen. Hoeveel de borg is kan per aanbieder verschillen. De prijs om een bestelbusje te huren voor een dag is helemaal niet hoog, maar het kan wel onaangenaam zijn als de bestelbus beschadigd terug wordt gebracht.

Wat is de minimale leeftijd voor het huren van een bestelbus?

Je kunt in Amersfoort een busje huren vanaf 18 jaar.

Waar kan ik de bestelbus ophalen en terugbrengen?

De sleutels worden geleverd door onze partners in Amersfoort. De huurder kan de sleutel op het afgesproken tijdstip op het huuradres afgeven.

Mag ik met een gehuurde bestelbus naar het buitenland rijden?

Als u de bestelbus in Nederland wilt huren, dan kan het zijn dat u deze niet mag gebruiken buiten Nederland. Deze restricties verschillen per verhuurbedrijf. Informeer bij het verhuurbedrijf wat de mogelijkheden zijn. In het algemeen kun je het busje vaak alleen huren om hem in Nederland te gebruiken.

Heb ik een creditcard nodig voor het huren van een bestelbus?

Het huren van een bestelbus vereist vaak een creditcard.