Camper huren in Almere?

Huur een camper in Almere

Huur eenvoudig een Camper in de omgeving van Almere. Huur al vanaf € 65 in de buurt van Almere, zodat je niet ver hoeft te zoeken. Wel zo makkelijk.

Tip: Er zijn verhuurbedrijven die ook leveren!

0 km
v.a. € 65,-
8 km
v.a. € 65,-

Op reis met uw familie? Huur een camper in Almere

Een paar dagen weg? Huur een camper. Een camper geeft u een thuisbasis onderweg. De meeste campers hebben uitklapbare bedden en een geïntegreerde keuken zodat je alle thuisactiviteiten mee kunt nemen op reis.

Hoe kies ik de juiste camper?

Eindelijk! Die droomvakantie is gepland en je bent 1 stap verwijderd van het huren van een camper. Nu de vraag, hoe kies ik een camper? Waar moet u op letten bij het huren van een camper?
  • Hoe ver ga ik rijden?
  • Gaat de gehele familie mee?
  • Hoeveel dagen of weken ga ik weg?
  • Wat wil ik meenemen?
  • Ga ik zelf koken? Of eet ik buiten?
Deze vragen geven antwoord voor het vinden van de juiste camper Wil je je niet houden aan een vast schema? Reizen met de camper is dan de geschikte oplossing. Neem je de kinderen mee? Of ga je romantisch met zijn twee erop uit?

Wanneer mag ik een camper besturen?

Een camper besturen in Nederland mag al met een rijbewijs B. Het totaal gewicht moet hierbij onder de 3500kg liggen. Boven dit gewicht heeft u een rijbewijs C1 nodig.

Wanneer moet ik de camper terugbrengen?

U kunt zelf bepalen wanneer u het [categoryname:camper wilt retourneren in overleg met de verhuurder. Op de website van onze aanbieders in Almere kunt u meer informatie vinden.