Camper huren in Alkmaar?

Huur een camper in Alkmaar

Huur eenvoudig een Camper in de omgeving van Alkmaar. Huur al vanaf € 65 in de buurt van Alkmaar, zodat je niet ver hoeft te zoeken. Wel zo makkelijk.

Tip: Er zijn verhuurbedrijven die ook leveren!

8 km
v.a. € 65,-

Camper huren in Alkmaar voor een vakantie in Nederland of buitenland.

Ga je binnenkort op vakantie? Met een camper voor de gehele familie beleef je een unieke ervaring. Een camper geeft u een thuisbasis onderweg. De meeste campers hebben uitklapbare bedden en een geïntegreerde keuken zodat je alle thuisactiviteiten mee kunt nemen op reis.

Verschillende soorten en maten campers

De juiste camper kiezen voor uw droomvakantie. Waar moet u op letten? Er zijn zoveel campers in overvloed dat je gewoon niet weet waar en hoe je moet zoeken.
  • Welke afstand ga ik afleggen?
  • Hoeveel personen gaan er mee?
  • Hoe lang duurt mijn reis?
  • Wat ga ik meenemen?
  • Ga ik zelf koken? Of eet ik buiten?
Hiermee heb je een beter beeld wat voor camper je nodig hebt. Reizen met een camper is de ideale oplossing om je eigen schema te bepalen. Ga je met je partner? of neem je ook je kinderen mee? Rentsy heeft een uitgebreid aanbod voor al uw wensen.

Welk rijbewijs heb ik nodig om een camper te besturen?

Een camper besturen in Nederland mag al met een rijbewijs B. Het totaal gewicht moet hierbij onder de 3500kg liggen. Boven dit gewicht heeft u een rijbewijs C1 nodig.

Hoelang mag ik de camper in bezit hebben?

U kunt op de website van onze aanbieders in Alkmaar zelf bepalen hoelang u het busje nodig heeft. De meeste verhuurders hanteren een dag tarief of in overleg kunt u zelf een tijd inplannen.