Camper huren met hond

Camper huren met hond

Stelt u zich eens voor dat u een camper huurt en het land gaat verkennen met uw hond. Dit klinkt zo leuk dat het onmogelijk is om iets beters voor te stellen. Dit is een unieke ervaring die jij en je hond nooit zullen vergeten. Als u op zoek bent naar een andere manier van reizen, moet u dit ontdekken. Bekijk uw opties om een camper te huren en met uw hond te reizen.

Als je een camper met hond huurt, zorg er dan voor dat je een verhuurder of verhuurbedrijf kiest die blij is met een trouwe viervoeter. Bij het schoonmaken is wat meer werk nodig, maar het is het waard!

Een gemakkelijke manier om een hondvriendelijke vakantie te hebben, is door ze mee te nemen op camperavontuur. U zult merken dat honden als puppy's zich vaak op hun gemak voelen als ze in de auto worden vervoerd, dus het zal voor iedereen heel leuk zijn om ze mee te nemen op camperreis.

Regelgeving camperreis met hond

In Nederland hoeft u bij het huren geen gordel of bank in uw camper te hebben. Houd er rekening mee dat het gevaarlijk is met huisdieren aan boord, dus de eigenaar kan deze zorg aanpakken. Dierenwinkels hebben ook autogordels met stoelen en hondengordels voor een veilige rit. Het enige dat u hoeft te doen, is hem in de bestaande gesp van de veiligheidsgordel van uw voertuig te klikken. Ondanks het tuigje heeft de hond nog steeds voldoende ruimte om zich gemakkelijk te verplaatsen. Ook is het belangrijk om rekening te houden met de regels binnen de EU.

  • Het chippen van de hond is belangrijk.
  • De hond dient minimaal 21 dagen voor vertrek te zijn ingeënt tegen hondsdolheid (rabiës)
  • Europees dierenpaspoort – verkrijgbaar bij de dierenarts

Camperreis met hond

Veel Europese landen hebben naast algemene regels richtlijnen die je moet volgen als je een hond meeneemt op reis. Bij het huren van een camper met hond is het belangrijk om je van tevoren voor te bereiden.Als je met je pup de grens overgaat in een camper, zorg er dan voor dat je op de hoogte bent van alle regels van het land waar je naartoe reist. Camperreizen zijn voor velen een persoonlijke favoriet, waarbij u getuige kunt zijn van de natuurlijke schoonheid van zoveel verschillende landen, je hond zal het naar zijn zin hebben.

Wil je een camper huren? Begin bij het zoeken van 1 van de populaire steden.