Beginnen met kamperen in Nederland? Alle populaire steden

Veel kampeerplezier in de provincie Groningen

De stad Groningen ligt vol met groen en dus een fijne plek om te kamperen. Wanneer je in Google naar "kamperen in Groningen zoekt" kom je al snel uit op de volgende plekken.

Camping stadspark Een camping dicht bij de stad gelegen. Ben je een stadsmens en hang je graag in de stad rond? Dan is deze camping de ideale plek. Vanaf hier kun je lekker fietsen naar het Groninger museum of de binnenstad bezoeken.

Natuurbad en camping Engelbert Wil je een kampeerplek wat aan het water ligt dan is deze camping ideaal. Neem je zwemspullen mee en ga met je naasten badderen in de natuurbad.

Camping Groningen Internationaal Ben je toch meer van het groen, rust, dieren en een veilige speelplaats voor de kids? Dan is deze camping jouw verblijf voor de volgende vakantie.

Dit zijn slechts een aantal campings in Groningen. We kunnen ze niet allemaal behandelen. Er zijn veel meer campings in de omgeving. Doe je eigen onderzoek zodat je de kampeerplek vindt die bij je past. Heb je geen camper tot je beschikking? Huur dan een camper in Groningen.

Campings en caravanparken in Rotterdam

Start je je vakantie in Rotterdam en zoek je een goede start om een camper te huren? Rotterdam is vast en zeker een van de populaire steden om te bezoeken. Kijk wanneer je de vakantietrip plant en combineer dit met een bezoek aan festivals en evenementen in Rotterdam. Juist in deze stad zijn festivals uitbundig, gezellig en vol sfeer en intimiteit. Wellicht wilde je zo’n festival altijd al eens meemaken, maar woon je veel te ver bij Rotterdam vandaan.

Nu kun je aan het einde van het feest simpelweg overnachten in de camper. Vergeet ook zeker de Erasmusbrug niet. Die moet je gezien hebben als je in Rotterdam bent. Verder is het fotomuseum Rotterdam een aanrader, evenals de markthal Rotterdam. De meeste activiteiten liggen dichtbij of in het centrum, dus makkelijk met de fiets te bereiken. Zorg er wel voor dat je een fietsendrager bij je camper huurt.

Stadscamping Rotterdam Met de gunstig gelegen camping is Stadscamping Rotterdam een ideale plek om te overnachten als je Rotterdam bezoekt. De camping ligt pal naast Diergaarde Blijdorp, aan de rand van het stadscentrum en nabij beide uitvalswegen A20 en A13.

Citycamping Rotterdam De camping ligt dicht bij het centrum van de stad, op een gemiddelde dag 20 minuten lopen. Op een drukke nacht kunt u echter soms het verkeerslawaai van ver horen. De professionele medewerkers staan altijd klaar om te helpen en bieden vele soorten diensten aan.

Heb je geen camper tot je beschikking? Huur dan een camper in Rotterdam.

Kamperen in Almere

Almere is een jonge stad vol met leuke activiteiten. Als je zoekt naar "campings in Almere"zul je zien dat Almere veel groen en blauw bevat, dat betekent veel natuurgebied en wateren. Dat zijn perfecte criteria voor een fijne vakantie met een camper.

Almere kent een tal van activiteiten en campings die het waard zijn om te benoemen.

Natuurcamping de Kemphaan Wie houdt van een rustige omgeving met veel ruimte, schoon sanitair en mooie trekkershutten. Zal zich hier op zijn plek voelen. De beheerder zal je van harte welkom heten en je helpen waar nodig. De locatie is makkelijk te vinden omdat het naast Stichting aap ligt.

Schateiland Almere Een prachtige ener plaats om te ontspannen. Allereerst is er voldoende parkeergelegenheid. Verder heb je de mogelijkheid om voldoende ruimte uit te zoeken, aan het water, gewoon op het gras of tegen de bomen. Je mag je eigen tent of partytent opzetten. Ook muziek is geen probleem, er is voldoende ruimte en afstand tot je buren. Zelfs BBQ is mogelijk. Breng je deze zelf mee of wil je gebruik maken van de aangebrachte mogelijkheden daar. Er is een prima service.

Heb je geen camper tot je beschikking? Huur dan een camper in Almere.