Activiteiten tijdens een camperreis met een huurcamper

1. Fietsen of mountainbiken

Fietsen door een van de prachtige natuurgebieden is een leuke ervaring. Als u op zoek bent naar iets meer uitdaging, is mountainbiken misschien het proberen waard.

2. Volleybal, frisbee, badminton, voetbal enz.

Op een camping is er altijd plaats voor een competitief sportspel. Of het nu met een racket, een bal of een frisbee is, het is altijd leuk om het concurrentievoordeel voor jezelf te nemen tegen je vrienden of familie.

3. Wandelen

Als het gaat om het verkennen van de natuurlijke wereld, is wandelen verreweg een van de beste manieren om het te doen. Net als bij elke andere activiteit, kun je je eigen intensiteitsniveau kiezen, of het nu in de bergen is of voor meer bescheiden heuvels en bossen.

4. Zorg ervoor dat je je gitaar of ukelele meeneemt

Dit is je kans om wat muziek te maken met de mensen om je heen, verhalen te vertellen en worstjes te roosteren. Natuurlijk is het beter om de hele nacht in een lege tent te zitten!

5. Lees een boek of luister naar audioboek

Neem een goed boek mee! Dat is altijd een uitstekend idee. Midden in de natuur ben je nog rustiger dan waar dan ook. Hierdoor word je 100% geboeid door het verhaal.

6. Tekenen, iets creatiefs doen

Als je dat nog niet hebt gedaan; wees creatief. Teken een scène, probeer een dier te tekenen en misschien zelfs je partner.

7. Vogels bespioneren

Het ontdekken van dieren in het wild is erg leuk. Je krijgt veel van de omgeving te zien en wordt één met de natuur, en je ontdekt ook iets meer over het dier dat je aan het bespioneren bent (althans dat denk je).

8. Bouw survival skills op, knopen leggen, gereedschap maken

Het is belangrijk om je kampeervaardigheden aan te scherpen. Maak een lepel of een vork van een stok of stuk hout, leer knopen leggen die je nog nooit eerder hebt gedaan en oefen het maken van vuurtjes.

9. Buiten koken

Buiten je huis heb je nog minder om mee te werken. Een lekkere maaltijd bereiden daagt je uit als je minder kook- en keukenbenodigdheden tot je beschikking hebt.

10. Sterren spotten

Waarom niet naar buiten gaan en naar de sterren kijken? U kunt bijvoorbeeld zien of er een patroon is in de sterren die u kunt zien. Misschien zie je een vliegtuig, satelliet of zelfs een ster. Kijk 's nachts naar de sterren. Kamperen biedt een geweldig uitzicht op de lucht. Je kunt de volledige reeks sterren in hun natuurlijke schoonheid zien of satellieten boven je hoofd zien vliegen, wat vooral zichtbaar is vanaf een plek in het land waar geen licht is. . .

11. Bouw een vreugdevuur.

Maak een kampvuur en rooster marshmallows. Marshmallows roosteren boven een kampvuur is heerlijk nostalgisch en brengt je terug naar die kindertijd. Dit is het perfecte moment om spookverhalen te vertellen.

12. Luister naar de geluiden van de natuur.

Kamperen is het perfecte moment om de vele geluiden van de natuur te ontdekken. Sommige geluiden die je zou kunnen horen, zijn het zingen van vogels of het fluiten van krekels. Ook hoor je misschien dieren ritselen in het struikgewas bij je camping, of een tak die op je tent klopt tijdens een winderige nacht.

13. Neem een duik in het nabijgelegen meer of de rivier.

Kamperen is een goed moment om af te koelen, vooral op warme zomerdagen wanneer je misschien geen toegang hebt tot zwembaden. .

14. Ga wandelen en verken de omgeving van uw camping.

Kamperen is een geweldige manier om de wildernis te verkennen en te zien waar je bent ten opzichte van andere bezienswaardigheden en gebieden. Misschien vind je nieuwe routes voor je wandeling of plekken die anders moeilijk te bereiken zijn.

15. Maak je camper schoon

Geloof het of niet, samen met je kinderen een camper schoonmaken kan best leuk zijn. Een hogedrukspuit erop richten, wat zeep en je camper ziet er weer fris uit